Şbt

Öğrencilerimize güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması konulu seminer düzenlendi.

Şbt

Okul Kütüphanesi , Ders saati bitiminden 17.00 ' akadar öğrencilerimize açık tutuluyor ve öğrencilerimize gerekli araştırmaları yapabilmeleri için internete erişimleri de sağlanıyor.

Şbt

8. Sınıf öğrencilerine yönelik Seviye Tspit Sınavı Uygulanarak değerlendirme yaparak sonuçları öğrenci ve velilere bildirildi.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürülğü Mesleki Uygulama esasaları çerçevesinde; Kur'an-ı Kerim ,Hitabet ve Mesleki Uygulama dersleri kapsamında öğrencilerin İmam Hatiplik , Müezzinlik ,Vaizlik ve Kur'an Kursu Öğreticiliği uygulamaları meslek dersleri öğretmenlerinin etkin katılımıyla planlanır ve uygulanır.

May

Takımımız Trabzon'da düzenlenen Yıldızlar Tag Ragbi Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu oldu.Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Vizyonumuz