Haz

Motivasyon,zaman yönetimi,verimli ders çalışma broşürleri hazırlanır; tanıtım kitapçıkları ve broşürleri dağıtılır,motivasyon videoları paylaşılır.

Haz

Okulun oyun alanlarının (basketbol,voleybol,futbol v.b) ve dış duvarlarının ,öğrencilerle beraber belli bir program çerçevesinde boyaması gerçekleştirildi .

Haz

Öğretmenlerimize Protokol ve resmi yazışma kuralları konulu bilgilendirme sunumu yapıldı.

Haz

Öğrencilerde milli , manevi değerlerinin gelişimine katkı sunmak ,şiir ve edebiyat alanında yazılan önemli şairleri tanımalarını sağlamak, edebiyat alanında iz bırakan şiir, kıta ve beyitleri okumaları , ezberlemeleri ve yorumlamalarını sağlamak üzere etkinliklerler gerçekleştirildi.

May

Okulumuzda E-okul, MEBBİS, EBA  dogm.meb.gov.tr,reliigiouseducation.meb.gov.tr,dinogretimi.meb.gov.tr ,dkab.meb.gov.tr,dinogretimiokullar.meb.gov.tr,hafiz.meb.gov.tr,dogm.eba.gov.tr vb. uygulamaları  hakkında  öğretmen ve idarecilere bilgilendirme yapıldı.

May

Okulumuzda geleneksel oyun(körebe,Çelik çorman,beş taş vb. ) şenlikleri düzenlendi.

Nis

Okulumuz sınıf rehber öğretmelerimiz tarafından tüm öğretmenlere mentörlük ve öğrenci koçluğu eğitimi verilmiştir.

Nis

“40 Kavram”, “40 ayet “,40 hadis”,40 şair 40 şiir” etkinlikleri kapsamında okulumuzda çalışmalar yapılmıştır.

Nis

Okulumuzda her öğrencinin bir fidanı olsun çalışması yapılarak okul bahçesinin uygun aşamalarına fidanlar dikildi.

Mrt

Türkiye ve dünyada  gerçekleşen güncel bilimsel ve teknolojik olayların buluş ve gelişmeler okul panomuzda öğrencilerimize sergilenmiştir.

Mrt

Okulunuzda “Ramazan Ayında Mani Yazma Yarışması “düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz idare ve öğretmenleri tarafından ödüllendirildi.

Mrt

DYK’ya katılan öğrencilere ve bu kurslarda görev alan öğretmenlere yönelik motivasyon amaçlı etkinlikler yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri tarafından Yeni nesil sorular ve soru hazırlama teknikleri hakkında çalıştaylar yapıldı.

Mrt

Okulumuz son sınıf öğrencilerine  genel ve mesleki liseler tanıtıldı.

Şbt

Genel Müdürlükçe hazırlanan '' Genç Sesler''  Musiki etkinliği kapsamında öğrencilerin kişisel yeteneklerini ortaya çıkarmak ve musiki alanında faaliyetler gerçekleştirmek için okul musiki koroları oluşturuldu.