Etiket Sonuçları: şemdinli

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 11.si düzenlenen Arapça Şiir ve Şarkı Okuma Yarışmasında 7. sınıf öğrencimiz Abdin UYTUN şiir yarışmasında il 1.si, yine 7.sınıf öğrencimiz Emre ÖZTÜRK ise şarkı yarışmasında il 4.sü oldu. Öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda ''Pİ GÜNÜ'' kutlamalarına yönelik etkinlikler gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Kütüphane Haftasını kutladık. Emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programını İlçe Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi "Dedekorkut hikayelerinden yola çıkarak yeni bir hikaye yazma" yarışmasında ilçede birinci, ilde üçüncü ve "afiş ve en iyi cümle" yarışmasında ilçede birinci olan öğrencimiz Ahmet Furkan Özel'i hem okul olarak  ödüllendirdik hem de İl Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen hediyeyi verdik. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Veli Randevu Sistemi ile artık velilerimiz uygun olan saatlerde idare ve öğretmenlerimiz ile görüşme gerçekleştirebilirler.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. yıldönümü münasebetiyle okulumuzda tören gerçekleştirildi.

Aynı zamanda TÜRK'ÜN ÖZÜ AKİF'İN SÖZÜ faaliyeti kapsamında düzenlediğimiz İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Mrt

Okul Müdürümüz ve Okul Müdür Yardımcımız, okulumuzda görev yapan kadın öğretmenlerimizin 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNÜ kutladı.

Mrt

Bakanlığımızın başlatmış olduğu DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ kapsamında öğrencilerimiz Tahmin Et panosu hazırladı.

Mrt

Olası bir depreme karşı okulumuzda öğrencilere bilgilendirmeler yapıldı. Akabinde deprem tatbikatı gerçekleştirilerek deprem esnasında neler yapılması gerektiği uygulamalı olarak öğrencilere gösterildi.

Mrt

Okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem veli toplantısı gerçekleştirildi. Ayrıca LGS grubu öğrencilerimizin velilerine sınav ve öğrenci seviyeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.