Mrt

Okulumuzda ''Pİ GÜNÜ'' kutlamalarına yönelik etkinlikler gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Kütüphane Haftasını kutladık. Emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programını İlçe Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi "Dedekorkut hikayelerinden yola çıkarak yeni bir hikaye yazma" yarışmasında ilçede birinci, ilde üçüncü ve "afiş ve en iyi cümle" yarışmasında ilçede birinci olan öğrencimiz Ahmet Furkan Özel'i hem okul olarak  ödüllendirdik hem de İl Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen hediyeyi verdik. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. yıldönümü münasebetiyle okulumuzda tören gerçekleştirildi.

Aynı zamanda TÜRK'ÜN ÖZÜ AKİF'İN SÖZÜ faaliyeti kapsamında düzenlediğimiz İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Mrt

Okul Müdürümüz ve Okul Müdür Yardımcımız, okulumuzda görev yapan kadın öğretmenlerimizin 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNÜ kutladı.

Mrt

Bakanlığımızın başlatmış olduğu DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ kapsamında öğrencilerimiz Tahmin Et panosu hazırladı.

Mrt

Olası bir depreme karşı okulumuzda öğrencilere bilgilendirmeler yapıldı. Akabinde deprem tatbikatı gerçekleştirilerek deprem esnasında neler yapılması gerektiği uygulamalı olarak öğrencilere gösterildi.

Mrt

Okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem veli toplantısı gerçekleştirildi. Ayrıca LGS grubu öğrencilerimizin velilerine sınav ve öğrenci seviyeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi ''Dedekorkut hikayelerinden yola çıkarak yeni bir hikaye yazma'' yarışmasında ilçede Birinci, ilde Üçüncü olan  ve yine Dilimizin Zenginlikleri Projesi ''Afiş ve ve en iyi cümle '' yarışmasında ilçede Birinci olan  öğrencimiz Ahmet Furkan ÖZEL'i okul olarak ödüllendirdik. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Okulumuzda ''Ayın Öğrencileri'' Öğrencilerimizi tebrik ederiz

Şbt

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın yürütücülüğünde ve Bakanlığımız paydaşlığında düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kuruluşundan bu yana yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere toplamda 9 defa gerçekleştirilmiştir. 2024 yılında TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kamu ve özel sektörün de aralarında bulunduğu 122 kurum/kuruluşla birlikte Adana’da düzenlenecektir.

Ülkemizin yetişmiş nitelikli insan kaynağına katkı sunulmasının amaçlandığı TEKNOFEST'te;ilkokul, lise, üniversite ve lisansüstü seviyedeki tüm gençlerin, mezunların ve profesyonellerin katılabileceği 46 farklı teknoloji yarışması düzenlenecek olup elemeyi geçen takımlara 55 milyon TL'den fazla malzeme temini ile ulaşım ve konaklama desteği sağlanacaktır. Dereceye giren takımlara ise 30 milyon TL'den fazla para ödülü verilecektir. 2024 yılında Adana'da gerçekleştirilecek olan Festival’e dair detaylı bilgi ve başvuru linki www.teknofest.org sitesinde bulunmaktadır.

Ock

''Çocuklar İçin Trafik Eğitimi'' projesi kapsamında değerli eminyet mensupları okulumuza gelip öğrencilerimize bilgilendirme yaptılar. Polislerimize emekelrinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın hediyesi olan önlükler öğretmenlerimize teslim edilmiştir.

Okul Çocuk Gazetemiz 15 Temmuz Özel Sayısı

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında okulumuzda millî birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, demokrasi ve yurt bilincinin güçlendirilmesi amacıyla okul gazetesi ''15 TEMMUZ OKUL ÇOCUK GAZETESİ" olarak yayımlandı.

Gazetemizi pdf formatında okumak için bağlantıyı tıklayabilir  ya da fotograflardan inceleyebilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/30/04/744817/dosyalar/2023_12/29094232_15temmuzcocukgazetesi2023.pdf

Hazırlanmasında emeği geçen  öğretmenlerimize  ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.